Akasha-kronieken, Akasha reading

Wie een oprechte vraag stelt is klaar voor het antwoord!!!

Wat zijn de Akasha-kronieken eigenlijk?

 

De Akasha-kronieken zijn een soort van bibliotheek waarin alles wat je ziel heeft meegemaakt in dit leven en in al je vorige levens is opgeslagen. Via de kronieken is daar toegang tot te verkrijgen waardoor je inzicht kunt krijgen in dat wat voor jou belangrijk is op dat moment voor je pad naar het licht. Je kunt dan als het ware de blauwdrukken van je ziel waarnemen. 

 

 

Er kunnen vragen gesteld worden op allerlei gebied en er kan dieper op zaken in gegaan worden om een duidelijk beeld van de situatie of issue waar je mee zit te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld iets zijn uit een vorig leven dat geheeld mag worden in het nu of relatie problemen om maar een paar voorbeelden te noemen.. Zo is er heel veel mogelijk om antwoorden te krijgen op zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn.

 

Als Akasha-reader ben ik alleen maar degene die ‘het licht aanknipt” om de ver-Lichting in gang te zetten. De Akasha-kronieken zijn het Lichtlichaam van het universele zelfbewustzijn en bevatten de drie componenten er van, geest, hart en wil. Ik krijg de antwoorden woord voor woord door en type dat voor je uit zodat het geprint of gemaild kan worden en je alles thuis nog eens rustig door kan lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat je boek geopend is zit je in een helend wit licht waardoor je gelijk een healing krijgt. Het is dus niet alleen maar vragen beantwoorden maar er gebeurd ondertussen ook van alles wat voor jou belangrijk is. Isseus worden geheeld en zaken worden aangeraakt waardoor en een verandering plaatsvind en je in een flow terecht kan komen waardoor de dingen in beweging komen.

Akasha is een Sanskriet woord wat betekent ‘schitterend’, ‘Schijnend’, ‘lichtgevend’. Het helpt je op je pad naar verlichting. Om een toenemend gevoel van vrede en welzijn te ervaren.

De Akasha-kronieken worden geleid en beschermd door de Heren van de kronieken. Deze wezens staan garant voor de veiligheid en de integriteit van de kronieken. Zij bepalen niet alleen wie er toegang toe kunnen krijgen, maar ook wat voor in formatie er kan worden gegeven. Dus de informatie die doorkomt is altijd zuiver en geleid. Daar kan niets of iemand tussen zitten.De kronieken worden voor ieder persoonlijk geopend via het pathway gebed met daarin de naam van de desbetreffende persoon in dit leven. De vibratie van die naam verschaft de toegang tot de kronieken om te worden gelezen. Nooit voor meerdere personen tegelijk. Ieder heeft zijn eigen bibliotheek en levensboek.

De antwoorden komen rechtstreeks ut de Akasha-kronieken van Meesters, Leraren en Dierbaren. Het kan dus telkens iemand anders zijn die antwoord geeft maar wel onder leiding van de Hoge Heren van de Kronieken. Akasha-kronieken worden ook wel vergeleken met een”kosmisch”internet dat mij in staat stelt tot het “googlen” van specifieke informatie wanneer ik iemands kronieken open. De kronieken worden constant aangepast aan de veranderingen en kunnnen we ze daarom beschouwen als een bemiddeling tussen alle verleden, heden en toekomstige mogelijkheden, waarschijnlijkheden en eventualiteiten. Het kan je richtlijnen geven om jezelf zo goed mogelijk te profileren in dit leven. De Akasha-kronieken dringen niets op, vallen niet aan en staan ook niet in verbinding met een speciale persoonlijkheid of entiteit. Zij staan voor iedereen ter beschikking.

Iedereen kan op deze manier heling zoeken en toegang krijgen tot deze speciale Bron door zich ermee te verbinden.

Akasha-kronieken lezen is niet hetzelfde als het bekende channelen. Als channelen we weliswaar als Akasha- readers de energie van de kronieken via ons lichaam, hart en geest. We channelen die energie en informatie rechtstreeks van de Akasha-kronieken, dus niet via entiteiten, of persoonlijkheden uit andere dimensies.

Vragen kunnen het beste gesteld worden te beginnen met hoe, wat of waarom. Alhoewel ik heb gemerkt dat er al op veel meer manieren antwoorden gesteld kunnen worden. De informatie komt toch wel en ik ben graag bereid je te helpen met het stellen van de juiste vragen. Ze zullen nooit een keuze voor je maken maar je wel helpen die keuze zelf te maken vanuit dat wat ze doorgeven. Geen vragen met wanneer, geen vragen die alleen met ja of nee kunnen worden beantwoord, geen vragen voor anderen en geen vragen van iemand onder de de 18 jaar. Via vragen kun je heel veel inzichten krijgen en wordt er iets aangeraakt waardoor het weer gaat stromen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je vragen hebben aarzel dan niet en neem contact met mij op. Vragen kunnen via mail, telefoon of rechtstreeks bij mij in de praktijk worden beantwoord. Als het pathway gebed is geopend, wat alleen gebeurd als je bij mij in de praktijk bent of via telefoon, dat kom je in een helende bol van Akasha-energie te zitten. Die raakt dingen aan en helpt met het veranderen van negatieve emoties, denkpatronen enz. Je krijgt als het ware een energetische opwarming” alleen al door in de kronieken te zijn. De ervaring leert dat er zaken in gang wordt gezet en veranderingen merkbaar worden. Er ontstaat een soort van flow waarin je terecht komt.

Er kunnen vragen gesteld worden per mail, (dan niet in een helende bol van licht en is het geen healing) een sessie in de praktijk of via de telefoon. Stel je vragen zorgvuldig om je verder te helpen op je lichtpad. Vragen uit nieuwsgierigheid worden niet beantwoord. Verder is er van alles mogelijk en kun je vragen wat je maar wilt. Als je het moeilijk vind om de juiste vragen te stellen dan help ik je uiteraard om het zo goed mogelijk te formuleren.

                       Merkaba

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring