Emm-Tech Training

U bent massage therapeut of anderszins werkzaam als professional in een praktijk voor lichaamsgericht werk zoals fysiotherapie, Shiatsu of Bowen. EMMETT Techniek: een onorthodoxe Australische behandelmethode.

De reis door je chakra's

Je leert jezelf op een speelse manier beter kennen en hoe het staat met je krachten, zelfvertrouwen, talenten en liefde (voor jezelf). Groepsgrootte minimaal 8 en maximaal 14 personen.

Emm-Tech Training

U bent massage therapeut of anderszins werkzaam als professional in een praktijk voor lichaamsgericht werk zoals fysiotherapie, Shiatsu of Bowen.

U wilt u het beste voor uw cliënten en u haalt het beste uit uzelf om dat te verwezenlijken.

Om een (nog) betere behandelaar te worden durft u over de grenzen van uw eigen vakgebied heen te stappen.

Waardoor u kennismaakt met de EMMETT Techniek: een onorthodoxe Australische behandelmethode die verrast door de snelheid waarmee het veranderingen teweeg brengt.

 

In nog geen 5 jaar tijd heeft de EMMETT Techniek zich in rap tempo wereldwijd verbreid en er zijn nu meer dan 5000 behandelaars in 19 landen. EMMETT Techniek is gebaseerd op de theorie van de “critical point analysis”, waarbij de geringste aanraking van de juiste receptor(en) in het lichaam een maximaal corrigerend effect genereert:

al ‘op tafel’ ervaart uw cliënt minder of zelfs geen pijn meer en worden beperkingen in mobiliteit, denk bv aan schouder- of nekklachten, opgeheven of beduidend minder.

Dat u dit niet voetstoots zal aannemen valt te begrijpen en daarom willen wij u uitnodigen om in een ‘taster’ aan den lijve te ondervinden wat de EMMETT Techniek met én voor u kan doen!

EMM-TECH Training is een verkorte versie van de EMMETT Techniek en wordt gegeven in één lesdag van acht uur

Deze workshop is opgezet door Ross Emmett zodat niet-therapeuten de mogelijkheid hebben om zijn techniek te leren en toe te passen op familie en vrienden.

Iedereen kan deze cursus doen, er is geen vooropleiding vereist.

EMM-TECH training is een must voor trainers en begeleiders, leerkrachten, verloskundigen, verpleegkundigen of diegenen die, al dan niet beroepsmatig, werkzaam zijn in de bejaardenzorg of kinderopvang.

Ook is EMM-TECH training bij uitstek geschikt voor therapeuten die overwegen de Emmett Techniek opleiding te volgen en eerst een ‘taster’ willen doen.

Aan het eind van de cursusdag beheerst u 11 speciaal geselecteerde ‘muscle release’ technieken uit de EMMETT Techniek en kunt u deze meteen toepassen in uw praktijk. Elke cursist ontvangt een syllabi met een duidelijke demonstratie van deze technieken.

1. SCM - voor nek/schouders

2. Pect Minor - schouders

3. Biceps - arm/schouders

4. AC - arm/schouders

5. Onderarm - arm/schouders

6. Lat Dorsi - rug/schouders

7. Diagrafma - ademhaling

8. ITB - heup/knie/been

9. ITB/Sartorius - been/knie

10. Kuit - enkel/lymphatisch

11. Enkel - balans/voet

Een EMM-TECH training kost 181,50 euro incl. BTW

 

Cursus: Reis door je chakra's

De cursus is voor iedereen die:

 

 Op zoek is naar fysieke, mentale en emotionele ontspanning;

 

 Aan de slag wil gaan met het veranderen van beperkende gedachtes en overtuigingen;

 Op zoek is naar praktische oefeningen en technieken om te werken met de chakra's;

 

 Graag meer wil leren over zichzelf en de keuzes die je maakt in je leven;

 

 Last heeft van stress, burn-out klachten, HSP, overprikkeling en rusteloosheid;

 

 Zijn energie beter wil leren managen en het wil sturen naar de dingen die echt belangrijk zijn. 

Wat gaan we doen?

Het is een uitgebreid programma, grotendeels gebaseerd op de boeken van Anodea Judith. We zullen gebruik maken van diverse technieken, meditaties, lichaamswerk, dansen, mantra’s zingen, steun vinden, feedback geven, dagboekopdrachten en rituelen. Je leert jezelf op een speelse manier beter kennen en hoe het staat met je krachten, zelfvertrouwen, talenten en liefde (voor jezelf).

Door bijvoorbeeld onze opvoeding, de omstandigheden en cultuur waarin we opgroeien en bepaalde besluiten die we als volwassenen nemen, kunnen er blokkades of openingen ontstaan naar de chakra's. Ook zijn ze van invloed op hoe we ons voelen en onze gedachten. Hoe we in het leven staan en omgaan met de dingen die op ons levenspad komen, kunnen we vaak herleiden tot blokkades of openingen naar een bepaald chakra.

 

Deze reis is een manier om hier zelf en in groepsverband mee aan de slag te gaan. Om stap voor stap de heelheid in jezelf te ontdekken en lichaam & geest, denken & doen, binnen- & buitenwereld in evenwicht te brengen.

Praktische informatie

- De cursus vindt plaats in het Healing Center Powerhouse aan het boterdiep Wz 6 te Bedum

- Groepsgrootte minimaal 8 en maximaal 14 personen;

- Wanneer: op aanvraag

- Tijden zaterdag en in de avond van 10:00 - 17:30 uur en 19:00 – 21:00

- Tijden zondag van 10:00 – 17:30

- Lunch en avondeten is inclusief.

- De cursus kost 349,- per persoon

- Overnachten is mogelijk op 100 meter afstand van het Healing Center Powerhouse. Als je dit doorgeeft dan kunnen we 10% korting regelen op de normale prijs. Kijk voor informatie op www.hotelbedum.nl

Maak kennis met ons

Wat jouw klachten ook zijn, wij hebben de oplossing.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring