Hallo, leuk dat je geïnteresseerd bent in wat ik doe.

Ik ben Edwin en ik werk met energie om emotionele, mentale en fysieke klachten op te lossen voor je. Daarnaast kan ik je door middel van coaching een positieve draai aan je leven geven. Dit kan zijn dat je je leven anders moet gaan benaderen door meer tijd aan jezelf te gaan besteden. Ik geef je adviezen en handvaten om je verder te ontwikkelen als persoon of in je energetisch werk.

Ook kan ik je een reading geven zodat je meer duidelijkheid krijgt met wat je pad gaat zijn voor de aankomende periode in je leven.

Door healingen, coaching en readingen te geven krijg je een compleet pakket aan mogelijkheden om je beter in je vel te komen te zitten. Je zal in een positieve mindset komen waardoor alles in een versnelde energie boost gaat komen voor jou. Dit zal zeker voor jou gaan doorwerken. Ik zal je in je kracht gaan zetten als mens!

Ik hoor graag van je.

Groetjes Edwin

HEALING

Healing of heel worden is het in orde brengen of in balans brengen van alle aspecten van je leven, zowel op emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Dit gebeurt door energie overdracht, activaties, opheffen van blokkades, het doorbreken van gedachtenpatronen en zienswijzen. Deze behandelingen zijn voor iedereen anders. De intense stroom van energie brengt rust en ontspanning. Het brengt harmonie en evenwicht.

Bij een healing wordt de verbinding met jezelf hersteld. Je wordt weer wie je werkelijk bent. Je lichaam en je leven komt meer in balans en je kunt nu meer vanuit je eigen mogelijkheden gaan leven. Je eigen genezingsvermogen wordt versterkt.

Healingen                                                      Klassieke massage

Coaching                                                      Shiatsu

Akashia Kronieken                                           Oor accupunctuur

Emmett-techniek

                                                          MIJN ERVARING

Edwin Regtien | Energiewerker & Oprichter Powerhouse

Graag deel ik mijn verhaal met jou over de mooie spirituele reis die ik maak, welke niet lijkt te stoppen! En hieruit voortkomend, het ontstaan van mijn eigen spirituele centrum met als pré het helpen van zieke mensen. Ik heb er echt zin in!!

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring