HEALING

Healing of heel worden is het in orde brengen of in balans brengen van alle aspecten van je leven, zowel op emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Dit gebeurt door energie overdracht, activaties, opheffen van blokkades, het doorbreken van gedachtenpatronen en zienswijzen. Deze behandelingen zijn voor iedereen anders. De intense stroom van energie brengt rust en  ontspanning. Het brengt harmonie en evenwicht.

Bij een healing wordt de verbinding met jezelf hersteld. Je wordt weer wie je werkelijk bent. Je lichaam en je leven komt meer in balans en je kunt nu meer vanuit je eigen mogelijkheden gaan leven. Je eigen genezingsvermogen wordt versterkt.

Edwin Regtien | Energiewerker & Oprichter Powerhouse

Graag deel ik mijn verhaal met jou over de mooie spirituele reis die ik maak, welke niet lijkt te stoppen! En hieruit voortkomend, het ontstaan van mijn eigen spirituele centrum met als pré het helpen van zieke mensen. Ik heb er echt zin in!!

Maak kennis met ons

Wat jouw klachten ook zijn, wij hebben de oplossing.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring