Healing tijdens een herseninfarct en TIA

Ik werkte nog niet zo lang geleden in de industrie op een heftruck en kreeg tijdens mijn dienst in de ochtend te horen dat een oom van mij buiten bewustzijn is terecht gekomen. Mijn moeder was erg over haar toeren en zei dat het ernstig was. De artsen aangegeven hadden dat het mijn oom een tia of herseninfarct had gekregen in de hersenstam. Dat houd in dat hij er waarschijnlijk met schade uit zou komen als hij al wakker zou worden. Hij zou net de bus instappen met zijn vriendin om op vakantie te gaan.


Na een kort gesprek met mijn moeder was ik eigenlijk overdondert door het feit dat het gebeurt was en dat er duidelijk niks meer aan te doen was. Ik had me daarbij neergelegd bij het feit dat hij niet meer wakker zou worden of dat hij niet meer goed zou functioneren in dit leven.

Wat nu komt weet ik nog goed. Het was 11:52 en ik kreeg nog een keer mijn moeder aan de telefoon en zei dat hij nu wel bij bewustzijn moest gaan komen want als je na 5 uur er niet uitkomt dan is het letsel erger. Daarnaast was de 5 uur ook al verstreken om een (eventueel) reddend medicijn te kunnen geven, wat binnen die termijn gegeven moest worden. Mijn tante had aan mijn moeder gevraagd of ik (Edwin) er niks mee kon om hem wakker te maken door hem een healing te geven.


Ik heb aangegeven dat ik hem wel wil healen maar niet wist wat er zou gaan gebeuren. Dit was voor mij ook een nieuwe situatie die ik niet bewandeld had. De telefoon opgehangen en heb een rustig plekje gevonden om zo even erop te focussen. Het was 11:55 toen ik begon met healen.


Om 12:02 werd ik gebeld met de mededeling dat mijn oom wakker was geworden en aan het bijkomen was. Het bleek een tia geweest te zijn. Hij was alweer aan het praten en zijn functioneren ging ook prima. Geen uitval of andere gekke dingen. Vermoeid en hij zag wat wazig. De artsen konden het niet verklaren waarom hij nu zo bij was. Zij hadden geconstateerd dat het bij de hersenstam zat en normaal gesproken zou hij niet in deze condities kunnen zijn.


Voor mij was dit echt een eyeopener. Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren en helemaal niet dat hij er oké vanaf is gekomen. Hij is na allerlei onderzoeken na twee dagen weer naar huis gestuurd. Ik vond dit zelf vrij snel. Hij was moe van de hele situatie, maar voor de rest was hij weer de oude.


Nog geen twee dagen later word ik weer gebeld dat mijn oom weer een aanval heeft gehad en met de vraag of ik er weer wat aan kon doen. En natuurlijk ben ik weer met hem aan de slag gegaan met healen en gelukkig is hij daar ook weer uitgekomen. Omdat het deze keer om een infarct ging hield hij klachten over zoals wazig kijken, moeheid en tijdens het lopen het gevoel te hebben om naar rechts te willen.


Al met al is hij er goed vanaf gekomen en dit allemaal is 4 maanden gebeurt en het gaat nog steeds goed met mijn oom. Er is wel veel vermoeidheid aanwezig en slaapt dus wel veel maar dat is ook niet zo vreemd na wat hij heeft meegemaakt. Zijn ogen zijn weer goed( dit was al weer na 3 weken) en hij mag nu binnenkort weer rijden nadat het CBS het heeft goedgekeurd.


Het mooie is dat hij verder nog goed functioneert en nog kan genieten van zijn vrijheid en pensioen. Met dank aan mijn gidsen.


Edwin Regtien42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring