MIJN VERHAALGraag deel ik mijn verhaal met jou over de mooie spirituele reis die ik maak, welke niet lijkt te stoppen! En hieruit voortkomend, het ontstaan van mijn eigen spirituele centrum met als pré het helpen van zieke mensen. Ik heb er echt zin in!!


Ooit was het ondenkbaar voor mij dat ik me bezig zou houden met wat ik jullie ga vertellen. Maar nu is er een weg voor mij geopend die zo dringend roept om aandacht dat ik geen andere keus meer heb dan samen met een ieder die hulp nodig heeft dit pad te gaan bewandelen.

De eerste signalen van het spirituele liet ik links liggen.

Het begon voor mij 15 jaar geleden. Ik werkte bij Philips in Drachten. Het was zonnig weer en ik liep in de pauze buiten rond met een vrouwelijke collega. We raakten aan de praat en uit het niets zei ze tegen mij: ‘Weet je dat er heel veel energie uit je handen komt? Ik zie de vonken van je handen af spatten!’ Ik keek haar aan en zei verbaasd: ‘Hoe kan je dat dan zien?' Ze reageerde lachend. Hier bleef het bij, ook al dacht ik erover na. Dit is voor mij nieuw en een brug te ver. Achteraf gezien kun je stellen dat ik nog ‘half sliep’ spiritueel gezien.

Mijn vrouw en ik hadden net een prachtige zoon gekregen na een moeilijke zwangerschap en bevalling. We hebben ondanks de intense liefde voor ons kindje de roze wolk in moeten leveren door alle zorgen die er speelden. We hadden ons nieuwe huis en probeerden ons hoofd boven water te houden, terwijl de recessie begon en ik geen verlenging kreeg van mijn baan en daardoor twee jaar in de WW kwam. De rust die ontstond in de WW periode kon ik goed gebruiken, ik kwam hierdoor een beetje beter bij mezelf en voelde me deels rustig en ontspannen. Maar de druk die de gezinsverantwoordelijkheden met zich mee brachten waren zwaar. Ik had alles over voor ons kind en mijn vrouw en wij waren steady met elkaar. Ik dacht dat ik mijn geliefde wel kon veranderen en met mijn flow mee laten gaan maar daar kwam ik zelf bedrogen uit. Ik ben mijn familie en schoonfamilie daarom extra dankbaar hoe zij ons hebben gesteund in de mindere tijden op wat voor manier dan ook. Wat ontzettend fijn om goede mensen om je heen te hebben! Je herkent het vast wel, ondanks tegenslagen ga je maar door. En dan blijven zeggen dat het goed met je gaat terwijl je eigenlijk wil zeggen dat het niet goed gaat of dat je bijna uit elkaar barst van zorgen.

Mijn vrouw en ik kregen veel klappen te verduren; beide een Burn-out, financiële tegenslagen, banen die niet te doen waren. Mijn inzet in mijn werk die niet gezien werd. Tegenslagen weer verwerken, therapie in de vorm van EMDR. Onregelmatige werktijden. Weinig rust thuis. Om ‘door te gaan met het leven’ veel leuke dingen doen, wat voor ons beide tot nog meer overbelasting en in ruzie en onvrede uitmondde. Ik heb daar mijn bijdrage behoorlijk in geleverd. Ik zag toen niet dat mijn en onze onvrede veroorzaakt werd door heel andere behoeften dan ‘leuke dingen’ doen. Mijn vrouw en ik zijn na een lange en mooie relatie uit elkaar gegroeid, of elkaar ontgroeit. We hebben het niet zomaar opgegeven, veel met elkaar gesproken en vele keren opnieuw begonnen. Maar in 2017 vòòr oud en nieuw hakten we de knoop samen door. Ik ben toen naar mijn moeder gegaan en warm ontvangen. Mijn leven stond op de kop, maar die van mijn moeder ook. Zij was al jaren alleen en kreeg dan zo'n verdwaalde zoon die onderdak nodig had. Ik herinner me goed dat ze zei dat ik na een paar maanden wel naar mijn vader moest gaan. Het zijn uiteindelijk negen maanden geworden en het heeft zo goed gedaan om deze periode bij haar te mogen zijn. Onze band is hechter geworden. Mama, dankjewel hiervoor!

Een en ander was inmiddels gesetteld omtrent de scheiding, en ik had weer een eigen plek. Onze zoon kwam en komt om de week bij mij. De scheiding was voor mij een periode van rouw en tevens een periode van (her)vinden van rust, vertrouwen en zelfliefde. Mijn ex is een lieve vrouw en we gunden elkaar een ‘goed uit elkaar’ gaan. Hierdoor konden we de pijn van onze scheiding makkelijker verwerken.

Wat mij op weg hielp was dat ik mijn massagepraktijk was begonnen. De cursussen voor mijn praktijk gingen wel door dus de groei in de sector ging desondanks door. Ik was uit de ploegendienst gegaan en had de onregelmatige werktijden ingeruild voor dagdiensten; dit was een life changer. De rust en regelmaat deed me goed.

Ik had de cursus klassieke massage al gedaan en ik was in die periode bezig met Shiatsu. Dit ging me niet echt makkelijk af. Ik liep achter de feiten aan en op het werk bij mijn werkgever liep ik ook op mijn achterste poten. Ik heb Shiatsu toch afgerond en na de zomervakantie ging het een stuk beter met me. Gevoelsmatig raakte ik meer op de juiste koers en nam mijn energie en betrokkenheid toe bij de uitdagingen die klanten zochten om van hun fysieke klachten af te komen. Die positieve resultaten bij mijn klanten gaven me zoveel energie en de wetenschap met iets goed bezig te zijn terug.

In de periode dat ik cursussen volgde heb ik echt hele leuke mensen ontmoet en een aantal zijn vrienden geworden. Het is fijn om mensen te vinden die ook met dezelfde dingen bezig zijn en zo mee kunnen denken. Dit is ook erg leerzaam geweest voor me.

Zoals dat vaak gaat ben ik door de scheiding ook hele goede vrienden verloren. Het bleek te vaak eenrichtingsverkeer dat werpt blokkades op in ons/mijzelf. Èèn vriend is voor mij toch wel speciaal. We hadden een bijzondere eerste ontmoeting. Hij zat in zak en as en had geen vast woonadres; zwierf op straat. Ook hij zat in een scheiding en had de hele wereld over zich heen. Via via kwam hij bij mij terecht en we hebben een goed gesprek gehad met de vraag of hij hier kon intrekken om zo meer rust te brengen in de chaos waarin hij leefde. Normaal had ik dit nooit gedaan, maar op de een of andere manier voelde het goed en ik had de ruimte nu, dus heb ik hem woonruimte toegezegd. Wat was hij blij ermee. Hij had dit ook niet verwacht en de tranen stonden in zijn ogen. Eindelijk hulp en een mooi begin van onze mooie diepgaande vriendschap. Blij met je kerel (als jij dit leest haha) om je nu te kennen!

Ik had toen een vaste baan in dagdienst en een massagepraktijk. (momenteel nog steeds😉)

Nu ik mijzelf weer begon te vinden en meer naar mijn gevoel ging leven, begonnen dingen ook op zijn plek te vallen. De goede en diepgaande gesprekken met mijn vrienden die hun wijsheid op mij projecteerden heeft mij echt wel verder gebracht. In mijn nieuwsgierigheid naar het spirituele, en daarnaast hoe ik mij nog beter kan gaan voelen. Ik wist dat ik goed op weg was en dat werd gaandeweg steeds meer duidelijker.

Anderhalf jaar geleden heb ik bijvoorbeeld op een beurs een brief laten schrijven gericht aan mijn oma die mij zo dierbaar is geweest tijdens haar leven. Wat was ik verrast door het verhaal dat aan mij werd geschreven. Zo mooi en positief. Samengevat zei zij dat: ‘Ze erg trots op mij was en dat ik goed bezig was. Ik moest nog wat dingen overwinnen, maar ik moest vertrouwen hebben, want er gaan mooie deuren open voor mij gaandeweg. Zowel thuis als op het werk komt het goed’. Na deze brief vaak te hebben gelezen en proberen te zoeken naar de antwoorden heb ik het gewoon laten gebeuren. Het fijne gevoel dat ik al bij haar had als een engel op mijn schouder, werd bevestigd. Nu anderhalf jaar verder is bijna alles uitgekomen en dat is een mooi gegeven.

Dit was nog wel de periode dat mijn aura nog niet goed was. De kleuren zwart en rood waren nog de hoofdmoot. Toen ben ik naar een sjamaan gegaan en zij heeft mij een behandeling en advies gegeven. Wat mij daarvan het meest is bijgebleven is dat zij tegen mij zei: ‘Ik ben paranormaal begaafd maar jij bent echt over de top.’ Ik keek haar aan en dacht het zal wel. Ook die uitspraak moest nog de tijd krijgen en zou pas later echt op mij gaan inwerken.

Ik ben toen verder doorgegaan met mijn opleidingen en het opbouwen van mijn praktijk Body & Mind, maar het bleef rustig. Uiteindelijk vond ik een spirituele groep op facebook waar je veel kon volgen over het hier en nu en ik kreeg het inzicht dat er een transformatie ging komen van 3D naar 5D. Ik begon mezelf er over in te lezen en daardoor kon ik mij ook openstellen en de nieuwe inzichten ‘ondergaan’. Mijn lichaam werd gereset naar 5D en ik kan je zeggen dat dat niet misselijk was. Ik werd er heel moe van en ik voelde me eigenlijk in eerste instantie overprikkelt. Zenuwen die versterkt werden en ga zo maar door. Het was best afzien maar het was het dubbel en dwars waard.

In de Facebook groep kon je ook vraagstukken laten pendelen over verscheidene zaken. Dus ik kreeg antwoorden op mijn vragen. Nu ben ik dus niet zweverig aangelegd en ik wil altijd een bevestiging op een bevestiging. Zo sta ik ook in het leven en ik vind dit een grondzaak. Ook al volg ik steeds meer mijn innerlijke gevoel, ik blijf ook mijn nuchterheid koesteren. Het gezonde verstand is een kostbaar goed.

Toen kwam ik Esther op Facebook tegen. Een vrouw die zich bezig hield met 5D. Zij geeft ook opleidingen in 5D waarin je lichaam en geest wordt begeleid om zo een onderneming op te starten in het spirituele. Ik ben een intake gesprek aangegaan om te kijken en te voelen hoe zij de opleiding geeft en wat haar mogelijkheden zijn. Na het gesprek was ik lichtelijk van mijn stuk gebracht. Ze heeft me dingen verteld die op korte termijn gaan gebeuren en wat mijn mogelijkheden en ‘kunnen’ zijn in de nabije toekomst. Mijn engelen zaten te wachten op actie van mij en ik moest laten zien dat ik acties wil ondernemen en dat ik er klaar voor ben om mij in de wereld van healing te laten gelden. Dat hield in dat ik mijn huis moest gaan verkopen en op zoek naar een plek waar ik met mijn zoon en een praktijk van start kan gaan. En het tijdstip was ook al bekend. Ik ben voor augustus verhuisd.

Mijn gave is volgens mijn engelen dermate toereikend, dat ik zelf een nieuw healing programma ga schrijven. Mijn bedrijf gaat heel erg goed lopen. Zo goed zelfs dat ik nog twee personen in dienst ga hebben om zo verder te kunnen werken aan mijn bedrijf.

Het mooiste moet nog komen. Esther vertelde mij letterlijk dat ik ook ziektes kan healen. Als dat dus mogelijk is snap ik wel dat het goed gaat lopen in het healing centrum. Dit blijft natuurlijk ongelooflijk en moeilijk te bevatten! Ik, Edwin, een gewone jongen, kan ziektes healen.

Na een goed gesprek met Esther ben ik de opleiding 5D gaan doen. Een goed besluit om verder te gaan en te investeren in mijzelf en mijn medemens.

Kort nadien kwam ik Lara tegen. Ik kende haar al enige tijd middels Facebook maar ik had haar nog nooit ontmoet. Ik deed een cursus Sirius energie bij haar en wij klikten direct. Het was vertrouwd en gezellig. Zij was al twaalf jaar bezig met haar eigen praktijk en toe aan een verandering. Na een gezellige sessie heeft er niets anders in mijn hoofd gespookt dan dat ik met haar samen moest gaan werken. Ik heb het na twee dagen met haar gedeeld en ze staat er voor open om dat aan te gaan. Ik heb haar een keer uitgenodigd en verteld wat mijn plannen waren en dat zij daar perfect in past. Dit had zij niet verwacht, maar zij hield de deur open. Sindsdien hebben we goed contact en helpen elkaar waar we kunnen. Erg fijn zo.

Daarna ging ik naar een spirituele beurs in Assen. Ik was nieuwsgierig maar niet onder de indruk. Na twee keer te hebben rondgelopen zag ik Petra en ze maakte contact met mij. Ze had mij al gescand en had al door dat ik van een geintje hield. We hebben even goed gelachen en dat hielp voor een ontspannen ontmoeting. Ze stond op de beurs om aura’s te lezen en te tekenen. Ik was natuurlijk zeer benieuwd hoe mijn aura nu zou zijn en hoe ik in het leven sta. Ze heeft heel veel bevestigd over mijn loopbaan; een nieuwe collega, de op handen zijnde verhuizing, en het succes van het healing centrum. De tekening en kleuren waren veelzeggend. Alles was groen, blauw en geel, wat energie en kracht betekent. Petra vertelde mij dat ik twee meesters heb die mij begeleiden en mij helpen om zo de gaven op de juiste manier te gebruiken. Dat was leuk om te horen.

Eigenlijk val ik steeds van de ene verbazing in de andere. Ik voel me zo blij als ik te horen krijg wat ik voor mensen mag betekenen. Elke behandeling maakt nieuwe dingen los en er gebeuren voor mijzelf en de klanten verrassende dingen. Ik moet nog steeds mensen overtuigen met wat ik kan en doe. Want veel mensen zitten vast in zichzelf omdat jaren geleden een arts heeft gezegd dat dit het ‘laatste station’ was en ze niet meer hersteld of genezen kunnen worden. Wat jammer van de mogelijkheden die mensen van nature hebben.

Ik ben blij en gelukkig met de deuren die zich voor mij en mijn medemens openen. Ik kan niet wachten op wat er allemaal voor moois gaat gebeuren als opgelegde begrenzingen opengaan. Er is bij mijzelf lichamelijk en mentaal veel veranderd in minder dan een jaar tijd. Ik heb vertrouwen in wat ik doe en ga doen. Ik maak mij vrijwel geen zorgen meer sinds mijn ego op vakantie is en mijn hart open staat voor alles. Positief georiënteerd zijn brengt je als mens zoveel. Alles wat ik nu mee maak en heb bedacht en heb ‘ingekregen’ ontvang ik met open armen. Ik ben innerlijk een rijker mens geworden en ik wil niets liever dan dit delen met anderen. Hoeveel mooier kan het worden? Toch weet ik dat er nog veel meer moois aankomt…

161 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring