Ode aan mijn geliefde!Vele tikken gehad in mijn leven en altijd het beste voor mijzelf gewild in alle omstandigheden of in elke relatie. Altijd wel gedacht dat ik wel goed genoeg was voor de ander en mijzelf eigenlijk helemaal vergeten. Je leert uiteraard gaandeweg, maar het is toch altijd lastig. Je verplichtingen en je eigen ruimte daarin vergeten. Toch denk je dat je goed bezig bent en dat je van jezelf houd als mens, partner en vader. Voor mij is het goed geweest om na een moeilijke periode de rust te bewaren en te krijgen. Om zo mijzelf de ruimte te ervaren en te gaan voelen wat ik nu echt wil in mijn leven. Lekker weer een in een nieuwe relatie stappen en er niet klaar voor zijn? Ik heb gelukkig naar mijn hart geluisterd en mijzelf de ruimte te geven om te groeien ook al wilde ik graag iemand beminnen en de liefde voelen die ik ook nodig had. Iedereen heeft liefde nodig, maar op wat voor manier en hoe voel je je daarbij dan? Ik ben met mijn verleden aan de slag gegaan en toch steeds geprobeerd om in het NU te zijn. Steeds weer stapjes maken en mijn hart de ruimte te geven om te groeien. Nu na 3 jaar verder te zijn zit ik in een mooie fase van mijn leven die ik lang gekoesterd heb. Mijn eigen Healing Center Powerhouse begonnen op een hele mooie locatie en vele ambities om te gaan groeien. Door de mooie gave om te kunnen healen heb ik veel liefde ervaren in mijn energetisch werk. Licht, liefde en kracht. Wat kan je daarmee veel bereiken met mensen. Nu is de tijd ook daar gekomen om jou als mooie vrouw en ziel tegen te komen. Je diep in je ogen kunnen kijken, wegdromen en je ziel te kunnen voelen. De connectie die ons samen gaat brengen in liefde en genot met ons samen zijn. Het vertrouwen dat het goed zit en elkaar de vrijheid geven om te groeien en zo ook samen sterker te worden. De knuffels, kussen en sex. Ik kijk er weer naar uit als geliefde en samen alles weer aan te gaan met een positieve mindset. Genieten van je innerlijk en je glimlach. Je ondeugende trekjes en je vrouwelijkheid. Het word weer tijd om samen te gaan genieten met alle aspecten van het leven. Ik ben innerlijk een rijker mens geworden en wil dit niets liever dat delen met jou mijn liefste.

Ik kijk naar je uit.

282 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring