Stap uit je comfortzone en ga met jezelf aan de slag.


Als je niet happy bent in de situatie waar je nu in zit dan moet je nu serieus een goed gesprek met jezelf aan gaan. Waar word je niet blij van? Is het lichamelijk of heb je energie vreters om je heen? Of ben je niet happy in je relatie of met je werk. Ga echt kijken hoe je dat kunt oplossen of een positieve draai eraan kan geven. Opgeven kan altijd nog wel maar dat is niet de insteek!

Door met jezelf aan de slag te gaan en uit je routine te stappen ga je dingen anders beleven omdat je het nog nooit zo hebt aangepakt of gedaan. Je wilt je juist weer herboren voelen, energie hebben en een positieve mindset ervaren om je wereld aan te kunnen en te verbreden hoe jij het graag wilt hebben. Door alles als een leerproces te zien en te voelen zul je uit de slachtoffer rol stappen en beetje bij beetje ga je je beter voelen.

Door lichamelijk en geestelijk met jezelf aan de slag te gaan en met je hart en intuïtie het leven laten begeleiden zal je een veel betere kijk naar jezelf gaan krijgen dan in de oude fase. Kijk naar jezelf als persoon. Wat zie je dan? Ben je over bepaalde delen van je lichaam niet tevreden of zie jezelf niet stralen? Ga voor die spiegel staan en vertel jezelf wat voor mooi mens je bent en dat je in je kracht moet gaan staan voor jezelf maar misschien ook voor een ander. Ga in je vertrouwen staan en is dat nog niet zover dan moet je eraan werken. Je moet als mens echt van jezelf gaan houden. Zelfliefde is daar de drager van jou innerlijke hart! Leer zoveel van jezelf te houden, dat je herkent als iemand je niet goed behandeld.

Stap dus uit die slachtoffer rol en draai het om. Slechte momenten of vervelende momenten zijn waardevolle lessen voor jou in je leven en als je die lessen positief oppakt zullen ze juist waardevol gaan zijn voor jou. Wees dankbaar en ruimdenkend zodat je je leven kan gaan leven zoals jij dat graag wilt. Zit je midden in zo’n leerproces open jezelf, pak alle informatie beet en beleef elke emotie bewust. Als je dit zo kan beleven dan ben je goed op weg om jezelf mooie cadeautjes te gaan geven in het leven.

Ieder mens is uniek! Uniek in zijn of haar doen en laten. Heb geen oordelen over anderen. Als je gaat oordelen dan is dat reflectie van jou. Jij zit dan nog met een probleem en die moet dan opgelost worden. Jij wilt ook geen negativiteit horen om wie je bent. Ieder is uniek maar misschien nog niet zover als jij. Het loslaten van mensen om je heen die een verkeerde vibe hebben en jou niet meer kunnen volgen omdat ze je niet begrijpen of jaloers zijn moet je gaan loslaten. Net zoals gevoelens of ervaringen van vroeger die je hebt meegemaakt. Volg daarin je hart en intuïtie. Het zijn nooit fijne processen om aan te gaan, maar als je deze hebt overwonnen dan zul je blij zijn dat je het gedaan hebt. Je gaat je beter voelen en je hebt daardoor ook meer ruimte in jezelf hebt gecreëerd. Ook dat geeft weer ruimte om de juiste mensen te ontmoeten en creatief meer open te gaan staan.

Loslaten is ook een proces wat niet altijd snel of makkelijk gaat zijn. Je zal hier goed in moeten duiken om hier vooruitgang te gaan en kunnen maken. Ga dingen op papier zetten om zo het van je af te schrijven. Dat gaat je veel goeds brengen. Maak er een soort ritueel van. Volle manen zijn daar erg goed voor. Maak het op zo’n avond gezellig met een brandende kaars of steek wierook aan. Pak een glas wijn en neem de brief nog een keer door. Als je gevoel zegt dat het tijd is dan steek je de brief aan en geef het veel liefde mee. Zo sluit jij het goed af en de andere persoon die nog niet zover is zal er zelf mee aan de slag moeten, maar jij hebt het zo goed gedaan. Wat ook goed werkt is als er een persoon in jou leven is dat steeds weer jou foute energie geeft en je komt er maar niet van af. Dan moet je het koord( navelstreng ) doorknippen. Maar als je het doorknipt ontstaat er een gat en dat gat moet je met liefde opvullen. Ook al heeft die persoon vreselijke dingen gedaan doe het op die manier. Dat gaat je rust geven en anders naar de verhouding kijken die jullie hebben. Mocht je weer in zo’n situatie komen zeg je tegen jezelf dat het zijn of haar probleem is en dan laat je het ook sneller los en dan kost het jou ook niet zoveel energie meer.

Een paar tips om je beter in je vel te gaan zitten.

Hoe haal je adem? Is dat via je buik of via je borst? Ademhalen via je buik is het beste. Dit is vrouwelijke energie en heeft te maken met voelen. Via de borst is mannelijk en stimuleert het denken. Zit je dus veel in je hoofd denk dan aan je ademhaling en doe het dan via je buik. Gaat je meer rust geven en stimuleert je intuïtief leven.

De linkerkant van je lichaam is vrouwelijk ( gevoelskant) en de rechterkant is mannelijk (fysieke kant ) Heb je dus links op je lichaam een probleem moet je dus naar binnen toe om uit te zoeken waarom je gevoelskant een klacht heeft. Wil je hierover meer weten dan kun je het boek De sleutel tot zelf-bevrijding kopen. Je gaat hier zo veel van leren en begrijpen. Zo kan je ook sneller je probleem oplossen. Heeft mij veel gebracht.

90% van de mensen zijn niet geaard. En zeker in deze tijd is dat heel belangrijk. Jezelf beschermen tegen foute energieën om je heen is erg belangrijk. Ik heb daarom ook een geluidsfragment op mijn website staan die je kan gebruiken om elke dag goed in je energie te gaan zitten.

Ga lekker de natuur in elke dag. Loop zeker een half uur per dag zodat je jezelf ook aard en de foute energie laat verdwijnen. Langs water lopen is ook een fijne. Loop op blote voeten door het gras.

Ga elke ochtend extra tijd puur voor jezelf maken. Misschien eerder uit bed en dan begin je met yoga of meditatie. Dit kun je op het internet ook in begeleidend krijgen via YouTube. Ga daarna bezig met je aarding en bescherming ( geluidsfragment op mijn website). Maak een lijstje met wensen of affirmaties die je graag ziet gebeuren in de toekomst. Hang deze op de badkamer deur zodat je elke dag er even naar kijkt en aan denkt. En als je het lukt om een lekker stuk te wandelen in de ochtend dan kan je dag niet maar stuk.

Als je meer informatie wilt hebben over een beter leefstijl of dat je veranderingen wilt aanbrengen kijk dan op mijn website voor de checklist en geluidsfragment op www.healingcenterpowerhouse.nl


https://www.bol.com/nl/p/de-sleutel-tot-zelf-bevrijding/1001004001567247/?referrer=socialshare_pdp_www


Edwin Regtien

127 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring