Toen de aarde stil stond!Ik schrijf dit verhaal over mijn ervaringen tijdens mijn ziekte met de intentie het van mij afschrijven om het zodoende een plek te geven om het te kunnen parkeren.

Het is namelijk een bizar verhaal.

In 2018 kreeg ik een  bloedonderzoek PSA om de waarde van mijn prostaat te meten. De waarde bleek dusdanig hoog dat ik doorverwezen werd naar de Androskliniek.

Deze gespecialiseerde Particuliere instelling, waarvan de kosten trouwens normaal door de ziekenkostenverzekeraar wordt vergoed gaf mij het nodige vertrouwen ivm het gespecialiseerde karakter.

Na de intake werd ik doorgestuurd naar het Nijmegen Medisch Centrum voor een MRI. De afspraak was zo gemaakt en er was nauwelijks een wachtlijst.

De uitslag was dat er inderdaad kankercellen in de prostaat zaten. Dit werd nauwkeurig later bevestigd doordat de Androskliniek 7 biops nam.

Het vervolg was dus bestraling. Ik heb toen gekozen voor het RIF te Leeuwarden. Ook hier een plezierige sfeer met aardige mensen.

De radioloog wilde echter nog een CT scan laten maken in het MCL. Het resultaat  hiervan was dat het RIF nog een verdachte plek zag in de onderbuik en ik werd terug verwezen naar de Androsskliniek voor een nieuwe MRI omdat zij als verwijzer werden aangemerkt.

De MRI  , ook weer in Nijmegen, gaf geen bijzonderheden aan. 

Door deze tussen acties was het programma om te bestralen wel sterk uitgelopen . Maar dat was het niet alleen . Na vele keren bloedprikken en niet te definiëren oorzaken bleek dat ik een ernstig tekort had aan Kalium. Dit zou veroorzaakt zijn door de omeprazol dat ik voorgeschreven had gekregen in verband met mijn slokdarm. Maar was ook ernstig genoeg om mijn lichaam in gevaar te brengen. Helaas werd het pas laat ontdekt, met als gevolg dat ik ongeveer 15 kilo's afviel. De daarop komende hart fibrillatie zou ook het gevolg kunnen zijn van dit kalium tekort, aldus Ingewijden. Met het toedienen van Kalium tabletten was het probleem van Kalium gebrek opgelost. Wel was ik behoorlijk verzwakt. In deze toestand ging ik Ipv van 22 jan 2019 5 maart 2019 in de bestralingscyclus.

Dat betekende 35 dagen een bestraling en op 24 april was de cyclus voorbij. Ik was vermoeider geworden, wat doorgaans wel als normaal wordt beschouwd door de artsen van het RIF Leeuwarden. Dus er waren geen andere vermoedens dan dat de bestralingen meer vermoeidheid had gebracht.

Op 15 mei 2019 werd ik doorverwezen in verband met pijn in mijn onderrug. Dr Rijs van het Drachter ZHS  constateerde vocht achter de longen en heeft dezelfde dag nog wat vocht afgezogen. Dat gaf verlichting maar er moest wel een onderzoek op volgen.

Op 28 mei 2019 kreeg ik een CT scan van de longen in het Drachtster ZHS.

Op 3 juni 2019 kreeg ik de uitslag van Dr Rijs. De diagnose was samen met de radioloog ASBEST KANKER ( voor 95%), dit was even schrikken. Direct na de mededeling kreeg ik de boodschap dat er niets aan was te doen. Alleen een chemokuur zou het leven verlengen maar niet verbeteren en dat mijn levensverwachting 6 tot 12 maanden was.

Hiermee kon ik naar huis en dan kom je in een rollercoaster. Er komen veel emoties op je af, niet alleen van je zelf maar ook van mijn vrouw, familie en vrienden .

De eerste 14 dagen waren zeer zwaar. Het accepteren is niet eenvoudig, maar je moet wel.

Verder moet je weten, dat al een geruime tijd begeleiding had van een spirituele psycholoog (Elisabeth)om mij zelf beter te leren kennen en dat was in het kader van een holistisch benadering waar ik in geloofde.

Voorts was ik de laatste maanden in contact gekomen met Hannie. Zij heeft een praktijk in body talk en hielp mij voornamelijk om de vermoeidheid te beteugelen.

Echter nadat ik de uitslag van de longarts had gekregen zag ik verdere behandeling weinig zinvol en heb de lopende afspraak telefonisch afgezegd. Zij snapte dat volledig en we zijn uit elkaar gegaan.

Echter 14 dagen later belde ze mij op met de mededeling dat ze mij wilde proberen te helpen.

Zij had sterk de indruk dat mijn ziekte te maken had met epigenetica. Oftewel het overdragen van ziektes vanuit de familielijn.

Ik heb dat direct aangenomen want ik had het volste vertrouwen in haar behandelingen.

We hebben de afspraak gemaakt dat ik na iedere behandeling gerapporteerd zou worden en dat is ook gebeurd. 

Alle behandelingen zijn op afstand gegeven en dat was wel plezierig gezien mijn 

lichamelijke conditie.

Sinds 15 juli 2019 heeft zij doorgaans wekelijks een behandeling gegeven en medio augustus heeft Edwin zijn healing talenten als lichtwerker aangeboden . Ook dat heb ik graag aangenomen. Er moest veel gebeuren op energieniveau.

De behandelingen van Hannie waren voor mij verstrekkend.Ik voelde mij vooruitgaan in kleine stapjes en dat gaf een bijzonder gevoel van: "zou het dan toch lukken".

De toevoeging van de hellingen van Edwin was uiteraard ook geweldig. Het ontroerde mij dat er mensen zijn die zo willen helpen op het pad van genezing.

Op 4 september 2019 had ik een CT scan gepland die ik op mijn verzoek had aangevraagd. Ik wilde weten of er daadwerkelijke veranderingen / verbeteringen optraden.

Ik had hoopvol de CT scan ondergaan dus nu maar afwachten. Dr Kampenhout, longarts, van Drachter ZHS gaf aan dat er een geweldige verbetering was opgetreden van wel 50%. Dat is natuurlijk curieus als je weet dat de dood was aangekondigd en ik geen medicijnen gebruikte.

De arts kon deze verbetering niet verklaren en gaf aan dat ik er maar blij mee moest zijn.

Ik was echter in alle staten. Hoe is het mogelijk dat ze eerst de doodstraf uitspreken en vervolgens doen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

De arts gaf aan dat waarschijnlijk er een foutieve diagnose was gesteld, al had zij dezelfde conclusie getrokken gezien de toen aan de orde zijnde foto's.

Mijn poging om van de alternatieve weg te vertellen die ik gelopen had, wilde zij niets weten.

Ook mijn mededeling dat ik waarschijnlijk was overleden aan de chemokuur als ik daar ja tegen had gezegd kwam niet over. Van enige piëteit was totaal geen sprake.

Aangezien ik samen met Elly was , wilde wij zo snel mogelijk weg uit deze bizarre omgeving.

Maar mijn hulpverleners gingen vervolgens gewoon door met hun werk en dat heeft geresulteerd in een nog beter resultaat. Op 18 november 2019 kreeg ik, na een nieuwe CT scan, de mededeling dat mijn longen schoon zijn.

Dus geweldig nieuws .

Hiermede is het niet altijd voorbij. Je krijgt toch te maken met nawerking van emoties en het herstellen van je lichaam.

Ik wil Hannie, Elisabeth en Edwin ontzettend bedanken voor hun goede werk. Jammer dat ik hier geen groot item van kan maken. De reguliere gezondheidszorg hecht totaal geen waarde aan alternatieve behandelingen.

De mensen die mogelijk ook in zo'n situatie verkeren als ik, weten op deze manier toch dat je lichaam veel genezend vermogen heeft. Uiteraard met hulp.


Martin

64 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Maak kennis met mij

Wat jouw klachten ook zijn, ik heb de oplossing voor jou.

BOTERDIEP WZ 6

9781 EH  BEDUM

E. info@healingcenterpowerhouse.nl

T. +31 6 11 70 77 68

© 2020 Healing Center Powerhouse - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds | Privacyverklaring